Shiatsu voor kinderen 

Shiatsu laat het kind toe om, in deze drukke en gejaagde tijd, een rustpauze te vinden, om zo het contact vanbinnen met zichzelf terug te vinden. Het brengt het kind uit zijn hoofd en terug in zijn gevoelswereld. Het kind leert spelenderwijs zijn lichaam te voelen, wat dieper te ademen om eventuele spanningen te laten wegstromen. Zo kunnen storingen zoals nerveusheid, onrustige nachten, fysische spanningen, buikpijn en hoofdpijn aangepakt worden. Verder ook angsten, emotionele klachten, darmklachten, ADHD, HSP. Shiatsu bevordert de communicatie van het kind met zichzelf, je kind krijgt tijdens de sessie de ruimte om alles er te laten zijn. ​Zo leert het zelf bewust te zijn van wat het nodig heeft en dit ook met de buitenwereld te delen.

Het laat je kind toe een innerlijke structuur en centrum op te bouwen, helpt hem/haar om zich beter te kunnen concentreren en

heel belangrijk, om zich goed te kunnen ontspannen. Het leert hen het leven te beleven met meer vertrouwen, vreugde en sereniteit.
Bij kinderen is de sessie wat korter, afhankelijk van hun leeftijd 40 min tot 1u.

Ik begeleid ook jongeren en pubers die graag hun talenten en passie ontdekken en in de knoop zijn met zichzelf. Ik heb zelf een zoon die hooggevoelig en hoogbegaafd is en het was een hele weg met hem afgelegd om zijn weg te vinden. Het geeft een ongelofelijke voldoening als ouder te zien dat je kind zich goed in zijn vel voelt en je kind hierin te mogen inspireren.