Shiatsu voor kinderen 

Shiatsu laat het kind toe om, in deze drukke en gejaagde tijd, een rustpauze te vinden, om zo het contact vanbinnen met zichzelf terug te vinden. Het brengt het kind uit zijn hoofd en terug in zijn gevoelswereld. Het kind leert spelenderwijs zijn lichaam te voelen, wat dieper te ademen om eventuele spanningen te laten wegstromen. Zo kunnen storingen zoals nerveusheid, onrustige nachten, fysische spanningen, buikpijn en hoofdpijn aangepakt worden. Verder ook angsten, emotionele klachten, darmklachten, ADHD, HSP. Shiatsu bevordert de communicatie van het kind met zichzelf, je kind krijgt tijdens de sessie de ruimte om alles er te laten zijn. ​Zo leert het zelf bewust te zijn van wat het nodig heeft en dit ook met de buitenwereld te delen.

Het laat je kind toe een innerlijke structuur en centrum op te bouwen, helpt hem/haar om zich beter te kunnen concentreren en

heel belangrijk, om zich goed te kunnen ontspannen. Het leert hen het leven te beleven met meer vertrouwen, vreugde en sereniteit.
Bij kinderen is de sessie wat korter, afhankelijk van hun leeftijd 40 min tot 1u.
Ik begeleid ook kinderen die graag hun talenten en passie ontdekken, zie lager...

 

Ben je op zoek naar een originele en gemakkelijke formule om samen leuke momenten te delen?
Ik organiseer ook massage workshops op maat bij je thuis: quality time ouder-kind massage of kinderen onder elkaar.
Of ben je op zoek naar een origineel feestje voor je kind met haar/zijn vriendinnen en vrienden bij je thuis of op verplaatsing?

Liever met de ouders erbij? Bv mama die met haar vriendinnen en elk hun kind samenkomen voor een gezellige massage verwennamiddag. Zie wat lager. Mail of bel gerust voor meer info.

Ouder - Kind Massage "Family Quality Time" (8-14j)


Als de communicatie met je kind niet makkelijk verloopt is zijn taal van zich geliefd voelen misschien eerder fysiek contact. Dan kan je als ouder regelmatig eens je kind masseren of je kind kan aan jou masseren over de kleren heen. Spelenderwijs genieten en ontspannen. Zeker tijdens Corona in je bubbel in je gezin kan dit de familiesfeer ten goed komen. Graag begeleid ik jullie hiermee in de eerste stap en op welke manier je dit best aanpakt. Welke meridiaanpunten geven de meeste ontspanning, ontlading en openheid bij je kind?  Nadien kan je die quality time moment met je kind thuis rustig verder zetten naar behoefte. Het schept een extra band met je kind. Plan is om dit ook binnenkort online voor te stellen.