Coaching:

Individueel of in groepjes...

Enkele mogelijkheden waarbij ik je graag individueel begeleid...

'Talent en Passie Coach'

Verhoog je professioneel succes door je talent en passie te ontdekken en om te zetten in constructieve positieve energie voor jezelf, je medewerkers en je organisatie. Ontdek waar jij ruimte voor nodig hebt om helemaal te fleuren.

‘Stressvrij leven’ 

Een plezierige en luchtige eye-opener voor bewustwording van je stressniveau (via testjes) en hoe je stap per stap stressvrij kan leven. Een mengeling van theorie en lichaamsgerichte praktijkoefeningen met tips om te leren ontspannen. Wat geeft je stress? Wat heb jij nodig om te ontspannen? Samen productief werken kan ook plezierig zijn. Met een glimlach op je gezicht zal alles nog vlotter en met minder moeite verlopen. Werken met een glimlach op je gezicht is leuk voor iedereen en is de beste manier om stress tegen te gaan, ook op het werk. 

'Bewust Communiceren'

Positief en oprecht communiceren werkt! De kracht van woorden is zeer sterk. Onderschat het niet. Mensen krijgen tijdens deze sessies inspiratie om op een krachtige en respectvolle manier hun punt te maken en toch constructief te blijven praten. Ervaar het geheim van positief bewust te communiceren zodat je dichter komt bij wat je nodig hebt. Hierdoor sta je in je kracht en creëer je meer kwaliteit met minder moeite in je leven. 

Heb je een bepaald thema waar je in je bedrijf wil op werken? Graag bekijk ik het met u op maat.

Formules:

op aanvraag via mail info@shiatsu-sabrine.be

of bel 0478/928 734

  • w-facebook
  • Twitter Clean