COACHING: je hoeft het niet alleen te doen

Wat vrij uniek is aan mijn aanpak en extra resultaat geeft, ik combineer lichaamswerk met mentale coaching en bewustzijn zodat body & mind terug in balans komen en er diepe transformatie en heling kan ontstaan. Je lichaam is zo wijs en liegt nooit. Je leert jezelf beter kennen. Je onbewuste manier van denken is in je lichaam geschreven. Ik geef je ook de handvaten mee om weer beweging te brengen in je denken en in je systeem zodat je het stap er stap zelf kan aanpakken. We werken samen aan een wakkere geest in een gezond lichaam.

 

Enkele mogelijkheden/voorbeelden waarbij ik je graag individueel kan begeleiden en inspireren:

 

Emotioneel management: ’ Stress/Burn Out/Depressie'

Ben je bewust van wat je stress geeft? In welke domeinen? Wat geeft jou stress of een negatief gevoel? Waar loop je vast? Wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen? Waar voel je de stress in je lichaam? Samen onderzoeken we de verschillende oorzaken. Een mengeling van theorie en lichaamsgerichte praktijkoefeningen met tips en handleiding om het stap per stap ander aan te pakken en te leren ontspannen.

Energiemanagement: 'Wat is jouw talent en passie?'

Verhoog je welzijn en geluksgevoel door je talent en passie te ontdekken en om te zetten in constructieve positieve energie voor jezelf en je omgeving. Ontdek waar jij ruimte voor nodig hebt om helemaal te stralen en de beste versie van jezelf te zijn.

Onze geest en ons lichaam zijn één, ze zijn verbonden met elkaar en willen communiceren met elkaar. Beiden terug verbinden en in harmonie brengen werkt ontladend, verhelderend, helend en transformerend en geven jou de nodige kracht om jouw passie en jouw weg te vinden, zowel persoonlijk als professioneel. 

Mentaal management: 'Je bewustzijn verhogen'

Ben je op een keerpunt in je leven? Je voelt dat je klaar bent voor transformatie en verandering maar je weet niet goed hoe je het aanpakt of je voelt er je alleen in? Graag begeleid ik je hierbij stap er stap, volgens jouw ritme en behoeften. We onderzoeken samen wat je nodig hebt om de weg van je ziel te volgen en jouw unieke weg te vinden die jouw hart aan het zingen brengt.

Bemiddeling Ouders/kids: 'authenthiek communiceren'

Vind je het lastig om wat je voelt te communiceren binnen je gezin en met je naaste omgeving? Positief en oprecht communiceren werkt! Maar hoe doe je dat? De kracht van woorden is zeer sterk. Onderschat het niet. Ouders en kinderen krijgen tijdens deze sessie inspiratie om op een krachtige en respectvolle manier zich te uiten en toch constructief te blijven praten. Ervaar het geheim van authentiek en constructief te communiceren in 4 stappen. 

Bodycoaching: 'Je lichaam als anker'
Het belang van fysieke welzijn komt in ons druk leven nog dikwijls op de achtergrond. We beseffen meestal pas dat we stress hebben wanneer we ergens fysiek last van hebben of pijn hebben. Die opgestapelde spanningen dienen voor ons algemeen welzijn op de één of andere manier ontladen te worden. De plek in ons lichaam waar stress zich opstapelt, is afhankelijk van persoon tot persoon; nek, schouders, voorhoofd, onderrug, diafragma, ... Dit wordt dan onze zwakke plek. Ons lichaam geeft ons signalen waar we niet altijd naar luisteren of die we niet altijd kunnen begrijpen. Wil je leren hoe je zelf je spanning kan ontladen in je systeem of de boodschappen dat je lichaam je geeft leren begrijpen? Via een bodycoaching sessie of in één van mijn workshops, leer ik jou hoe je zelf je lichaam kan ontladen van spanning, pijn of stress. Mijn werkwijze is geïnspireerd door de traditionele shiatsu technieken/meridianen/zelfmassage/Do-in/EFT/ademhalingstechnieken en op maat aangepast en zeer toegankelijk voor iedereen, ook voor medewerkers in bedrijven. 
Resultaten:
- zelfkennis van je eigen lichaam en functionering
- bewuster aanwezig in je lichaam 
- zowel ontspannend als betere mentale focus
- stimuleert bloedsomloop en lymfesysteem

- ontladen van spanningen

- zachter worden voor jezelf

Afspraak:

Via bovenstaande knop-link kom je op mijn afspraakagenda of via mail info@shiatsu-sabrine.be of via sms naar 0478/928 734

Begeleiding
Moeder en dochter liefde
Thuis studeren
Vraag een Expert