top of page

Ik zie jou
Ik voel jou
Ik begrijp jou

COACHING AANBOD:
je hoeft het niet alleen te doen

Wat vrij uniek is aan mijn aanpak en extra resultaat geeft, ik combineer lichaamswerk met mentale coaching en bewustzijn. Beiden zijn verbonden. Naast je geestelijk bewustzijn, is er ook een lichamelijk bewustzijn. Je lichaam is zo wijs en kan niet liegen. Leer jezelf beter kennen via de ongemakken die je in je lichaam ervaart. Je onbewuste manier van denken is ook in je lichaam aanwezig.
Ik geef je handvaten mee om weer beweging te brengen in je denken en in je systeem zodat je het stap per stap zelf kan aanpakken. We werken samen aan een wakkere geest in een gezond lichaam.

 

Enkele mogelijkheden/voorbeelden waarbij ik je graag individueel kan begeleiden en inspireren:

 

Emotioneel management/Emotioneel fit:
bij Chronische Stressklachten/Burn Out/Depressie/HSP'

E-motion betekent letterlijk energie in beweging. Onze emoties dragen een signaalfunctie, een boodschap. Dit doe je door de emotie letterlijk te voelen, zonder ze weg te willen. Het is ook belangrijk en helend de onderliggende, niet vervulde behoefte te begrijpen achter de emotie.

Ontdek hoe je met emoties constructief omgaat. 

Verder is het ook zinvol te weten wat je stress geeft. Wat geeft jou een negatief gevoel? Waar loop je vast? Wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen? Waar voel je de stress in je lichaam? Samen onderzoeken we de verschillende oorzaken. Een mengeling van theorie/inzicht in je functioneren en lichaamsgerichte praktijkoefeningen met tips en handleiding om het stap per stap ander aan te pakken, jouw systeem te leren begrijpen, hoe jouw emoties zelf te ontladen en welk is jouw snelle ingangspoort om te ontspannen.

Energiemanagement: 'Wat is jouw talent en passie?'

Verhoog je welzijn en geluksgevoel door je talent en passie te ontdekken en om te zetten in constructieve positieve energie voor jezelf en je omgeving. Ontdek waar jij ruimte voor nodig hebt om helemaal te stralen en de beste versie van jezelf te zijn.

Onze geest en ons lichaam zijn één, ze zijn verbonden en willen communiceren met elkaar. Beiden hun taal begrijpen, terug verbinden en in harmonie brengen werkt ontladend, verhelderend, helend en transformerend en geven jou de nodige kracht om jouw passie en jouw weg te vinden, zowel persoonlijk als professioneel. 

Mentaal management: 'Je bewustzijn verhogen'

Ben je op een keerpunt in je leven? Welke saboterende gedachten staan je in de weg om er helemaal voor te gaan? Hoe maak je bewust nieuwe keuzes om oude patronen te doorbreken? Voel je dat je klaar bent voor transformatie en verandering? Graag begeleid ik je hierbij stap er stap, volgens jouw ritme en behoeften. We onderzoeken samen wat je nodig hebt om de weg van je ziel te volgen en jouw unieke weg te vinden die jouw hart aan het zingen brengt.

Bemiddeling Ouders/kids: 'authenthiek communiceren'

Vind je het lastig om wat je voelt te communiceren binnen je gezin en met je naaste omgeving? Positief en oprecht communiceren werkt! Maar hoe doe je dat? De kracht van woorden is zeer sterk. Ouders en kinderen krijgen tijdens deze sessie inspiratie om op een authentieke, positieve en respectvolle manier zich te uiten en constructief te leren praten.
Ervaar de aanpak in 4 concrete stappen. 

Bodycoaching: 'Je lichaam als anker'
Heb je regelmatig last van fysieke ongemakken? Wil je graag inzicht krijgen hierin en beweging brengen?
Het belang van fysieke welzijn komt in ons druk leven nog dikwijls op de achtergrond. We beseffen meestal pas dat we stress hebben wanneer we ergens fysiek last van hebben of pijn hebben. Die opgestapelde spanningen dienen voor ons algemeen welzijn op de één of andere manier ontladen te worden. De plek in ons lichaam waar stress zich opstapelt, is afhankelijk van persoon tot persoon; nek, schouders, voorhoofd, onderrug, diafragma, ... Dit is onze "zwakke plek".
Ons lichaam geeft ons signalen waar we niet altijd naar luisteren of die we niet altijd kunnen begrijpen. W
il je leren hoe je zelf je spanning kan ontladen in je systeem of de boodschappen dat je lichaam je geeft leren begrijpen? Via een bodycoaching sessie of in één van mijn workshops, leer ik jou hoe je zelf je lichaam kan ontladen van spanning, pijn of stress. Mijn werkwijze is geïnspireerd door de traditionele shiatsu technieken/meridianen/triggerpoints/drukpunten/stretching/zelfmassage/Do-in/EFT/ademhalingstechnieken/
traumahealing en op maat aangepast en zeer toegankelijk voor iedereen, ook voor medewerkers in bedrijven. 
Resultaten:
- zelfkennis van je eigen lichaam en functionering
- bewuster aanwezig zijn in je lichaam 
- zowel ontspannend als betere mentale focus
- stimuleert bloedsomloop en lymfesysteem

- ontladen van spanningen

- zachter worden voor jezelf

Afspraak:

Via bovenstaande knop-link kom je op mijn afspraakagenda of via mail info@shiatsu-sabrine.be of via sms naar 0478/928 734

Begeleiding
Moeder en dochter liefde
Thuis studeren
Vraag een Expert
bottom of page