top of page

Ouder/Kind Massage: op aanvraag bij jou thuis met enkele virendinnen en hun kids

Ga je mee naar de wereld van je kind? ‘Wat heeft jouw kind nodig?’, ‘Hoe kan je haar/hem prikkelen?’, ‘Hoe leer je hen van op jonge leeftijd om te gaan met stresstoestanden en met hun eigen lichaam en emoties?’ of ‘Wat maakt hen rustig?’. De workshop ouder-kind massage is bedoeld voor kinderen met een begeleidende volwassene: ouder of grootouder, oom, tante, … Eerst wat speelse oefeningen met je kind om samen te relaxen en te stretchen. Het hoofdingrediënt van de workshop is natuurlijke massage via aanrakingen bovenop de kleding, die een aangenaam en ontspannend effect hebben. Leren luisteren naar de lichaamstaal van je kind en leren voelen wat jouw kind nodig heeft. Jouw kind leren uiten wat zijn behoefte is. Deze massagereeks is bedoeld voor ouders die hun kinderen willen helpen bij kleine kwaaltjes en ongemakken of die de band met hun kind willen versterken: samen plezier maken, werken aan vertrouwen en zelfvertrouwen, bouwen aan lichaamsbewustzijn en positief zelfbeeld, relaxen en spanning verminderen. Spelenderwijs leren en verbinden m.a.w. QUALITY TIME met je kind!    

Het laat je kind toe een innerlijke structuur en centrum op te bouwen, helpt hem/haar om zich beter te kunnen concentreren en

heel belangrijk, om zich goed te kunnen ontspannen. Het leert hen het leven te beleven met meer vertrouwen, vreugde en sereniteit.

Ik begeleid ook jongeren en pubers die graag hun talenten en passie ontdekken en in de knoop zijn met zichzelf. Ik heb zelf een zoon die hooggevoelig en hoogbegaafd is en we hebben samen een mooie weg afgelegd om zijn draai te vinden. Het geeft een ongelofelijke voldoening als ouder te zien dat je kind zich goed in zijn vel voelt en je kind hierin te mogen inspireren.

 

Waar? Bij jou thuis of in praktijk in Neerijse

 

Prijs: 30€/ouder en kind 

Inschrijving via mail naar info@shiatsu-sabrine.be of via sms 0478/928 734
 

bottom of page